TENTANG KAMI

Untuk pengetahuan pihak anda atau pembaca, permohonanmalaysia.com ini berkisarkan tentang perkongsian informasi atau maklumat berkaitan permohonan bantuan kerajaan, semakan permohonan kerajaan, jawatan kosong atau kerja kosong kerajaan dan swasta, panduan serta toturial yang berkaitan dengan masyarakat umum di Malaysia.

Di sini pihak kami menegaskan segala maklumat dan informasi yang dikongsikan di dalam laman web permohonanmalaysia.com adalah benar dan sahih. Pihak kami akan merujuk kepada laman web rasmi kerajaan ataupun media tempatan terlebih dahulu sebelum mengeluarkan sebarang perkongsian di dalam permohonanmalaysia.com. Setiap maklumat adalah berdasarkan sumber yang kami dapati di dalam laman web yang dipercayai dan dibenarkan.

Semoga semua perkongsian kami ini memberi manfaat kepada anda semua sebagai pembaca. Pihak kami akan berusaha untuk memastikan setiap kandungan artikel kami di dalam permohonanmalaysia.com sentiasa fokus kepada memberi manfaat dan memudahkan pengguna untuk mencari informasi dan maklumat dengan cepat dan senang.

Akhir kalam, pihak kami di permohonanmalaysia.com ingin mengucapakan terima kasih kerana sentiasa menyokong dan menjadi pembaca kepada laman web ini. Semoga segala maklumat dan kandungan artikel ini dapat membantu sedikit sebanyak pengguna mendapatkan jawapan di dalam carian mereka. Jika anda adalah soalan dan pertanyaan boleh terus hubungi kami.

Terima kasih.

Yang benar,

Pengurus permohonanmalaysia.com.